Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Robinson Crusoe

Daniel Defoe’s Robinson Crusoe 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pier­ce Bros­nan näyttää Da­niel De­foen Cru­soe­na osaa­van­sa muu­ta­kin kuin ro­mut­taa Q:n le­lu­ja ja vo­ko­tel­la mal­li­tyttöjä.

Pier­ce Bros­nan näyttää Da­niel De­foen Cru­soe­na osaa­van­sa muu­ta­kin kuin ro­mut­taa Q:n le­lu­ja ja vo­ko­tel­la mal­li­tyttöjä. Su­la­va ja näyttävä seik­kai­lu, jo­ka hä­viää kal­liim­mil­le fil­ma­ti­soin­neil­le, ku­ten Tom Hank­sin Cast Awayl­le, vain te­hos­teis­sa. Ei täy­sin us­kol­li­nen ro­maa­nil­le, mut­ta elo­ku­va­na toi­mi­va.­Hyvä ku­va, mut­ta oli­si edus­ta­vam­pi oi­keal­la ku­va­suh­teel­la. Ää­ni lieväs­ti tunk­kai­nen, 5.1 oli­si ol­lut pai­kal­laan. Trai­le­ri ja fak­tat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy