Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Eureka

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 110523EAN: 7321944318659

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ka­na­das­sa kul­ta­suo­neen li­ki ka­tast­ro­faa­li­sis­sa olo­suh­teis­sa yltä­nyt ve­te­raa­ni elää Ka­ri­bial­la yk­si­tyis­saa­rel­laan ja kär­sii vai­mon­sa al­ko­ho­lis­mis­ta, tyttä­rensä mies­ju­tus­ta ja Mia­min ma­fias­ta.

Ka­na­das­sa kul­ta­suo­neen li­ki ka­tast­ro­faa­li­sis­sa olo­suh­teis­sa yltä­nyt ve­te­raa­ni (Ge­ne Hack­man) elää Ka­ri­bial­la yk­si­tyis­saa­rel­laan ja kär­sii vai­mon­sa al­ko­ho­lis­mis­ta, tyttä­rensä mies­ju­tus­ta (Rut­ger Hauer) ja Mia­min ma­fias­ta (Joe Pes­ci).
Ei oh­jaa­ja Roe­gin par­hai­ta, vaik­ka tee­mat ovat tut­tu­ja: sek­suaa­li­suus, yk­silön pai­neet ja se­ka­va dra­ma­tur­gi­nen kaa­va. Ja­kaa mie­li­pi­teitä, jo­ten ei mi­tenkään mitään­sa­no­ma­ton elo­ku­va. MGM ei ol­lut in­nois­saan: pan­tiin le­vi­tyk­seen vas­ta 1985.

Kuva, ääni & ekstrat

Lumimaisemissa aikamoisen rakeinen kuva, mutta muuten tarkempi. Ehkä leveimmät edge enhancement –varjot koskaan. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy