Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Random Hearts

Oikukkaat sydämet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mie­len­kiin­toi­nen lähtö­koh­ta: po­lii­sin vai­mo ja po­lii­ti­kon avio­mies mat­kus­ta­vat pa­ri­na ko­nees­sa, jo­ka ti­pah­taa alas.

Mie­len­kiin­toi­nen lähtö­koh­ta: po­lii­sin (Har­ri­son Ford) vai­mo ja po­lii­ti­kon (K­ris­tin Scott Tho­mas) avio­mies mat­kus­ta­vat pa­ri­na ko­nees­sa, jo­ka ti­pah­taa alas. Po­lii­si al­kaa sel­vittää mys­tee­riä.
Oh­jaa­ja Syd­ney Pol­lack näyt­te­lee se­naat­to­rin pr-miestä. Ei hä­nen par­hai­ta elo­ku­viaan. Jän­ni­tys ei juu­ri­kaan lisään­ny, vaan jäh­meäk­si jää.

Kuva, ääni & ekstrat

Vakiotasoinen kuva. Äänimaailmaa on käytetty piristävästi hyväksi. Edes se ei haittaa, että käytössä on viisi kanavaa, subbarilla ei ole omaa.23 minuutin dokumentti, ohjaajan kommenttiraita, kolme Pollackin kommentoimaa poistettua kohtausta, musiikkia, filmografiat ja trailerit. Elokuvan suomennettu nimi mainitaan vain alkuteksteissä, ei lainkaan kannessa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy