Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

How to Marry a Millionaire

Kuinka miljonääri naidaan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1953Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.51
Ääniraita: Dolby Digital 4.0
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 40437EAN: 7391772394545

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mer­kittävä kol­mel­la ta­paa: Ma­ri­ly­nin en­simmäi­nen Ci­ne­maS­co­pe-e­lo­ku­va, yh­teis­työ Lau­ren Ba­cal­lin kans­sa ja pitääpä Ma­ri­lyn silmä­la­se­ja­kin.

Mer­kittävä kol­mel­la ta­paa: Ma­ri­ly­nin en­simmäi­nen Ci­ne­maS­co­pe-e­lo­ku­va, yh­teis­työ Lau­ren Ba­cal­lin kans­sa ja pitääpä Ma­ri­lyn silmä­la­se­ja­kin.
Mal­li­tytöt jah­taa­vat mil­jonää­rejä. Ba­call nak­kaa in­si­de-vit­sin Bo­gies­ta. Jul­kais­tiin aiem­min osa­na Ma­ri­lyn –­bok­sia, tämä lai­tos on 20th Cen­tu­ry Fox Clas­sics –­sar­jaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kunnostustyö on ollut sarjan vaativinta, silti kuvan laatu vaihtelee: rakeisuutta ja kuvakohinaa. Hyvin dialogia jaotteleva DD3/1-ääniraita. Ekstroissa kolme traileria, restauroinnin esittelyä ja Movietone News -pätkä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy