Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tulimyrsky

Backdraft 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.91
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä ei ole Ron Howar­din par­hai­ta.

Tämä ei ole Ron Howar­din par­hai­ta. Ku­vaa ir­lan­ti­lais­juu­ret omaa­vaa vel­jes­pa­ria, toi­sen pol­ven pa­lo­mie­hiä rea­lis­ti­suut­ta ta­voi­tel­len ai­na­kin sii­hen pis­tee­seen, mi­hin ame­rik­ka­lai­nen pys­tyy. Alan am­mat­ti­lai­nen saat­tai­si puis­tel­la päätään. Jos tätä ver­taa esi­mer­kik­si Mar­tin Scor­se­sen am­bu­lans­si­mie­histä ker­to­vaan elo­ku­vaan Brin­ging Out the Dead, kä­sit­te­lyn sy­vyy­dessä on hui­ma ero.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikävä kyllä ei-anamorfinen kuva. Näyttävät tulipalokohtaukset kuitenkin onnistuvat, kun tukena on 5.1-ääni. Aika erikoinen kuvasuhde. Ekstroissa tuotantotietoja ja henkilötietoja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy