Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Villi joki

The River Wild 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­min­tae­lo­ku­va, jos­sa nai­sel­la on sa­nan­sa sa­not­ta­va­na.

Toi­min­tae­lo­ku­va, jos­sa nai­sel­la on sa­nan­sa sa­not­ta­va­na. Saa mu­ka­vaa lisä­maus­tet­ta ti­lan­tees­ta, jos­sa äi­ti on osaa­va osa­puo­li ja isä hen­ki­sen työn te­kijä.
Me­ryl St­reep on viettä­nyt nuo­ruu­ten­sa op­paa­na hur­jal­la kos­kel­la ja jou­tuu per­heenäi­tinä pe­las­ta­maan po­ruk­kan­sa kos­ken ja paen­nei­den ri­kol­lis­ten ar­moil­ta. Ke­vin Ba­co­nil­ta taas lois­ta­va kon­nan roo­li.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Biografiota ja faktaruutuja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Curtis Hanson
Pääosissa: Meryl Streep Kevin Bacon
Tarina: Denis O'Neill
Kuvaus: Robert Elswit
Musiikki: Jerry Goldsmith

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy