Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Opera - Limited Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Da­rio Ar­gen­ton ylis­te­tyim­piä ja tyy­likkäim­piä teok­sia.

Oh­jaa­ja Da­rio Ar­gen­ton ylis­te­tyim­piä ja tyy­likkäim­piä teok­sia. Mur­haa­ja vaa­nii oop­pe­ras­sa, ja kun Mac­bet­hia tehdään, epäon­ni­han siitä seu­raa. Juo­ni to­ki on­tuu, mut­ta elo­ku­va on edel­leen kat­sot­ta­va.
Ku­vat­tiin Par­man oop­pe­ras­sa. Anc­hor Bay jou­tui prässäämään uu­den lai­tok­sen (kan­nes­sa lu­kee ver­sion 2.0). Tämä ei juu­tu eikä pik­selöi­dy kat­se­lu­kel­vot­to­mak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Ajoittaista rakeisuutta, mutta paremmaksi kuva ei varmaankaan tule. Ääniraidoilla Rainbow-tyylistä pehmoheviä. Ekstroissa 36 min. mielenkiintoinen dokumentti, trailereita, musiikkivideo ja biografia. Toisella levyllä elokuvan soundtrack. R0-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy