Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Atlantin valli murtuu

The Longest Day 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1962Kesto: 171 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hie­no elo­ku­va, mut­ta Spiel­ber­gin Oma­ha Beac­hin jäl­keen ei voi vält­tyä val­jul­ta tun­teel­ta.

Hie­no elo­ku­va, mut­ta Spiel­ber­gin Oma­ha Beac­hin jäl­keen ei voi vält­tyä val­jul­ta tun­teel­ta. Mer­kittävä teos sik­si, että py­syy hy­vin koos­sa huo­li­mat­ta 42 täh­destä (mm. John Way­ne, Ro­bert Mitc­hum, Hen­ry Fon­da, Sean Con­ne­ry, Ro­bert Ryan, Ric­hard Bur­ton) ja kol­mes­ta oh­jaa­jas­ta. Tar­joaa ha­vain­nol­li­sen ku­vauk­sen so­ta­his­to­rian tär­keimmästä tais­te­lus­ta. Sak­sa­lai­set len­to­ko­neet eivät näytä ko­vin au­tent­ti­sil­ta mal­leil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Saattaa olla nk. ongelmalevy. Hyppi kohtauksesta toiseen, juuttui ja pikselöityi. Kun pesin juuri sellofaanista käärityn levyn, se pelasi Sonyssa hyvin. Sama tilanne laptopissa. Philips ei suostunut pyörittämään puhdistuksenkaan jälkeen. Kuvakohinaa ja pientä rakeisuutta, mutta katsottava keskitason CinemaScope-kuva, jota on rajattu molemmilta sivuilta. Jenkkiversio ei ollut anamorfinen. Ääniraita ei juuri surroundeja viljele, mutta vanhaan materiaaliin on syytäkin suhtautua pieteetillä. Traileri ja dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy