Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blank Cheque - Pikku Pohatta

Blank Check 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­ku­lap­si pää­see sat­tu­mal­ta rik­kauk­siin kä­sik­si.

Pik­ku­lap­si pää­see sat­tu­mal­ta rik­kauk­siin kä­sik­si. Sa­mas­ta tee­mas­ta on mui­ta­kin muun­nel­mia. Jos omien las­ten pyynnöt ovat tun­te­neet koh­tuut­to­mil­ta, kat­so tämä.
Al­kaa lu­paa­vas­ti yh­dis­tel­len sa­maan sop­paan pi­hit van­hem­mat, ikävät isot­vel­jet ja köyhän po­jan ti­vo­li­ko­ke­muk­set. Koh­tuul­lis­ta viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy