Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Treffit Elmossa

St. Elmo’s Fire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 93108EAN: 5051160119519

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Viih­dyttävän ren­to, jos­kin pah­vi­sen yk­sin­ker­tai­nen draa­ma seit­semän nuo­ren elämästä yh­teis­ten kou­lu­vuo­sien ja uu­den elämän sa­ras­teen tait­tees­sa.

Viih­dyttävän ren­to, jos­kin pah­vi­sen yk­sin­ker­tai­nen draa­ma seit­semän nuo­ren (mm. Emi­lio Es­te­vez, Rob Lowe, De­mi Moo­re ja Judd Nel­son) elämästä yh­teis­ten kou­lu­vuo­sien ja uu­den elämän sa­ras­teen tait­tees­sa. Mo­nil­la ryhmästä on selvät sä­ve­let tu­le­vai­suu­ten­sa suh­teen: yk­si ha­luaa kir­jai­li­jak­si, toi­nen po­lii­ti­kok­si, kol­mas ha­luaa pe­rus­taa per­heen, kun taas neljän­nellä sel­lai­nen jo on. Hol­lywoo­din le­gen­daa­ri­set in­to­hi­mot – ra­ha, rak­kaus, sek­si ja huu­meet – oh­jaa­vat ka­ve­ruk­sia et­simään vas­taus­ta klas­si­seen ky­sy­myk­seen elämän mer­ki­tyk­sestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti korkeatasoinen levy onnistuu miltei luomaan illuusion aikamatkustamisesta tuodessaan yli 15-vuotta sitten purkitetun elokuvan nähtäville erehdyttävän teräväkuvaisena ja -äänisenä (DS4.0). Lisukkeista löytyy pätevä ohjaajan kommenttiraita ja kourallinen filmografioita. Lisäksi kahden muun Demi Moore -leffan trailerit (Mortal Thoughts ja About Last Night). Julkaisu on identtinen aiemman Egmontin julkaisun kanssa. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy