Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Command Performance

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: DTS
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 216889EAN: 5051895020562

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dolph Lundg­ren on b-­sar­jan toi­min­ta­san­ka­rien jou­kos­sa sym­paat­ti­nen hah­mo, jon­ka ko­ko po­ten­tiaa­lia ei ole kos­kaan osat­tu kun­nol­la hyö­dyntää.

Dolph Lundg­ren on b-sar­jan toi­min­ta­san­ka­rien jou­kos­sa sym­paat­ti­nen hah­mo, jon­ka ko­ko po­ten­tiaa­lia ei ole kos­kaan osat­tu kun­nol­la hyö­dyntää. Näin ei käy edes mie­hen omas­sa oh­jauk­ses­sa, jo­ka ei kui­ten­kaan hä­peä ko­ke­neem­pien oh­jaa­jien tuo­tos­ten rin­nal­la.
Ta­ri­na ker­too rockbän­din rum­pa­lis­ta, jo­ka jou­tuu kes­kel­le ter­ro­ris­ti­hyökkäystä Mos­ko­van kei­kan ai­ka­na. Koh­tee­na ovat il­mi­selväs­ti Venäjän pre­si­dent­ti Vla­di­mir Pu­ti­nil­ta ja bru­ne­til­ta Brit­ney Spear­sil­ta näyttävät jul­ki­suu­den hen­kilöt.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääniraita tyytyvät epätarkkaan erotteluun. Ei ekstroja. (PS)
16/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy