Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Menestyksen avain

Secret of my Success 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael J. Fo­xin mut­ka­ton suo­ri­tus pitää ka­sas­sa ame­rik­ka­lai­seen rää­syistä rik­kauk­siin -u­nel­maan poh­jau­tu­vaa ko­me­diaa.

Mic­hael J. Fo­xin mut­ka­ton suo­ri­tus pitää ka­sas­sa ame­rik­ka­lai­seen rää­syistä rik­kauk­siin -u­nel­maan poh­jau­tu­vaa ko­me­diaa. Tyhjänpäiväistä, har­mi­ton­ta viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hienoista tasojen värinää. Musta on mustaa ja iho näyttää luonnolliselta. Soundtrack pursuaa inhottavaa softrockia. Faktaruutuja, biografiat, traileri ja Universalin webbilinkit. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy