Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Hammaslääkäri

The Dentist 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: PoptoriKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

”Tämä ei sa­tu ol­len­kaan”.

”Tämä ei sa­tu ol­len­kaan”. Hir­vittävää ros­kaa, mut­ta sinänsä hu­vit­ta­va ta­ri­na siis­teys­fa­naat­ti­ses­ta le­ku­ris­ta, jo­ka al­kaa seo­ta vai­mon­sa us­kot­to­muu­des­ta. Hul­lu kai hän oli jo al­ku­jaan­kin.
Ham­maslääkä­ri­pel­koi­sil­le tar­koi­te­tus­sa kau­hu­hal­pik­ses­sa vi­lau­tel­laan it­se­tar­koi­tuk­sel­li­ses­ti nais­ten rin­to­ja. Yk­si hyvä sut­kaus ham­maslääkä­reistä ja po­lii­seis­ta: mo­lem­mat ovat välttämätön pa­ha.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka 4:3-kuva, jossa ei ole huomautettavaa. Ääniraita on kankeasti toimintaa siivittävä mono. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy