Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Addicted to Love

Rakkauden koukussa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­kien kons­pi­raa­tio­pa­ra­noi­dien suo­sik­ki­rai­na.

Kaik­kien kons­pi­raa­tio­pa­ra­noi­dien suo­sik­ki­rai­na. Meg Ryan ja Matt­hew Bro­de­rick kiu­saa­vat ex-kump­pa­nei­taan. Hil­litön juo­ni, lois­ta­va kä­si­kir­joi­tus. Bro­de­rick on tie­tys­ti hyvä, mut­ta myös Ryan te­kee elämänsä roo­lin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni voisivat olla hitusen parempia elokuvassa, jossa katsotaan kiikareilla ja heijastellaan tapahtumia seinille. Biografiat, behind the scenes ja traileri. R1-versiolla myös pan&scan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy