Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ihmispaholaiset

Invasion of the Body Snatchers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.87
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­voin uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti on­nis­tuu niin hy­vin, että se pää­see esi­ku­van­sa ta­paan klas­sik­ko­kas­tiin.

Har­voin uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti (perä­ti Don Sie­ge­lin teok­ses­ta) on­nis­tuu niin hy­vin, että se pää­see esi­ku­van­sa ta­paan klas­sik­ko­kas­tiin. Oh­jaa­ja Phi­lip Kauf­ma­nin eittämätön mes­ta­ri­teos on scien­ce fic­tio­nin pe­rustöitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva on rakeinen ja suttuinen. Noin 35 min. kohdalla on paha repeämä. Kuvattiin akatemiakokoon (1.37:1) ja esitettiin teatterissa 1.85:1. Teknisine puutteineenkin ehdoton lisä kokoelmiin. Ekstroissa kommenttiraita, traileri ja 8-sivuinen triviavihko. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Philip Kaufman
Pääosissa: Donald Sutherland
Tarina: Jack Finney W.D. Richter
Kuvaus: Michael Chapman
Musiikki: Denny Zeitlin
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy