Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Hei, Pussycat

What’s New Pussycat? 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 72532EAN: 6438044032550

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Muo­ti­leh­den toi­mit­ta­ja kär­sii ikävästä on­gel­mas­ta, mikä skan­di­naa­via saat­taa hymäh­dyttää.

Muo­ti­leh­den toi­mit­ta­ja (Pe­ter O’­Too­le) kär­sii ikävästä on­gel­mas­ta, mikä skan­di­naa­via saat­taa hymäh­dyttää. Tytöt ovat val­mii­ta ja ha­luk­kai­ta. Psy­kiat­ri (Pe­ter Sel­lers) ja st­rip­pa­rei­den pu­ki­ja/­rii­su­ja (Woo­dy Al­len) tar­joa­vat apua on­gel­maan.
Al­len te­ki en­simmäi­sen kä­si­kir­joi­tuk­sen­sa, Burt Bac­ha­rach/­Hal Da­vid bii­sit ja en­ti­sestä r&b-lau­la­ja Tom Jo­ne­sis­ta tu­li täh­ti, mikä toi­saal­ta pe­rus­tui nenä­leik­kauk­seen.
E­lo­ku­va te­kee uni­sek­si, huo­li­mat­ta ka­teis­ta (Ro­my Sch­nei­der, Ur­su­la And­ress, Pau­la Pren­tiss, Ca­pu­ci­ne). Lop­pu­koh­taus mik­roau­to­ra­dal­la on haus­ka, mut­ta sitä jou­tuu odot­ta­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen kuva. O’Toolen kuulut sinisilmät eivät ole todellisuudessa pastellinsävyiset. Kuvan tarkkuus ja sävyt tosin vaihtelevat niin paljon, että odotettavissa on jossain vaiheessa SE. Hävyttömän tunkkainen soundi varsinkin alkuteksteissä. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy