Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Mighty Ducks Are the Champions

Mestarit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ur­hei­le­vat lap­set pitävät tästä.

Ur­hei­le­vat lap­set pitävät tästä. Ai­kui­nen ih­met­te­lee, kuin­ka ju­nio­ri­kiek­ko on Suo­mes­sa vielä leik­kiä ame­rik­ka­lai­seen ta­voi­te­ta­soon ver­rat­tu­na.
Mah­tiank­ka-e­lo­ku­va yrittää säännöl­li­sin vä­lein mai­ni­ta, et­tei voit­to ole tär­keintä. Se tun­tuu kui­ten­kin ole­van juu­ri sitä – lisät­tynä ko­val­la kos­ton­ha­lul­la.
Jos jun­nu­kie­kos­sa sal­li­taan näin ko­vat ot­teet, niin huh huh. Jää­hyjä ei juu­ri näy. Tämä on kuin nuo­ri­so­pai­nos Lämä­ristä. Elo­ku­van me­nes­tyk­sen jäl­keen NHL:ään pe­rus­tet­tiin Ana­heim Migh­ty Ducks -jouk­kue, jos­sa on nä­ky­nyt meil­le­kin tut­tu­ja pe­laa­jia.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy