Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Harry Potter ja viisasten kivi

Harry Potter and the Philosopher's Stone 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 146 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­ry Pot­te­rin elo­ku­va­ver­sio­ta voi ha­lu­tes­saan kri­ti­soi­da tai­teel­li­sen kun­nian­hi­mon puut­tees­ta, mut­ta lä­hemmäk­si to­tuut­ta pää­see, kun sitä ver­taa mui­hin lap­sil­le suun­nat­tui­hin fan­ta­siae­lo­ku­viin.

Har­ry Pot­te­rin elo­ku­va­ver­sio­ta voi ha­lu­tes­saan kri­ti­soi­da tai­teel­li­sen kun­nian­hi­mon puut­tees­ta, mut­ta lä­hemmäk­si to­tuut­ta pää­see, kun sitä ver­taa mui­hin lap­sil­le suun­nat­tui­hin fan­ta­siae­lo­ku­viin. Kir­jat ovat herättä­neet niin vah­vo­ja mie­li­ku­via, että suo­ri­tus­ta voi pitää li­ki kii­tettävänä. Hyvää viih­dettä ja myön­tei­nen yllä­tys.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on virheetön ja hyvin laaja. Raamikas ääniraita elää erinomaisella dynamiikalla kaikilla tasoilla. Kerrankin ekstrat tarjoavat iloa pitkäksi aikaa. Toiminnot tarjoavat kiperiä pähkinöitä ratkottavaksi lasten CD-ROMien tapaan: kerää velhojen keräilykortteja, kokeile lajitteluhattua, lähde interaktiiviselle matkalle Tylypahkan interiööreihin. Aikuisen tämä voi panna pyörryksiin, mutta lapset pitävät varmasti. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy