Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Operaatio Donnie Brasco

Donnie Brasco 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Cop­po­lan Kum­mi­sedät ku­va­si­vat ylä­luok­kaa ja Scor­se­se kes­ki­luok­kaa, kun Newell va­lit­si vii­saas­ti työväen­luok­kai­sen lä­hes­ty­mis­ta­van, jo­ka brit­ti­syn­tyi­sel­le oh­jaa­jal­le so­pi­kin.

Cop­po­lan Kum­mi­sedät ku­va­si­vat ylä­luok­kaa ja Scor­se­se kes­ki­luok­kaa, kun Newell va­lit­si vii­saas­ti työväen­luok­kai­sen lä­hes­ty­mis­ta­van, jo­ka brit­ti­syn­tyi­sel­le oh­jaa­jal­le so­pi­kin. Mo­nel­le Newel­lin mo­ni­puo­li­suus ai­heut­taa yllä­tyk­siä, oh­ja­si­han hän myös ro­mant­ti­sen ko­me­dian Neljät häät ja yh­det hau­ta­jai­set. FBI-a­gent­ti (John­ny Depp) so­lut­tau­tuu ma­fiaan. Per­he-elämää ku­va­taan tällä ker­taa so­lut­ta­jan näkö­kul­mas­ta. Elo­ku­va saa pal­jon voi­maa John­ny Dep­pin ja Al Pa­ci­non vä­li­sestä ai­dos­ta sym­pa­tias­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

DVD:nä tämä ei ole aivan täysosuma. Kuva on keskitasoa parempi, mutta kohisee hieman. Vain aavistus aliasing-välkyntää. 5.1-ääni tulee valita menusta, muuten ottaa vahingossa käyttöön DS:n. Ääniraita ei ole kovin dynaaminen, vaan dialogipainotteinen. Toimintaelokuvan dynamiikkaa tältä on turha odottaa. ELO:n "Don't Bring Me Down" soi säpäkästi. Ekstroissa ovat 20 min. dokumentti, kaksi traileria ja 7 min. kuvauspaikalla. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy