Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Better Tomorrow

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: AnchorBayKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (AnchorBay) ellei toisin mainita.

Elokuva

Voi vain ku­vi­tel­la, minkä vai­ku­tuk­sen John Woon klas­sik­ko te­ki ai­koi­naan ame­rik­ka­lai­sen vä­ki­val­tae­lo­ku­van val­heel­li­seen maail­man kylläs­ty­neil­le.

Voi vain ku­vi­tel­la, minkä vai­ku­tuk­sen John Woon klas­sik­ko te­ki ai­koi­naan ame­rik­ka­lai­sen vä­ki­val­tae­lo­ku­van val­heel­li­seen maail­man kylläs­ty­neil­le. Ve­ri lentää ai­dos­ti ja vä­ki­val­ta te­kee oi­keas­ti ki­peää. Chow Yun Fa­tis­ta tu­li kuu­lui­sa ker­ta­hei­tol­la kult­tie­lo­ku­via ra­kas­ta­vien pa­ris­sa — hän te­ki­kin 16 roo­lia sa­ma­na vuon­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin alkuperäisen oloinen kuva eli hyvin rakeinen. Tekninen taituruus ei olekaan keskeistä, kun siirtomaaelokuvasta on kyse. Alkuperäinen monoraita tukee yksiulotteisuudessaan ilmaisua. Parempi niin, kuin käyttää hongkongilaista pseudo-5.1:stä. Kantonin kiinaa englannin tekstein. Myös dubbaus englanniksi. Ekstroissa kaksi traileria ja biografiat. R0-levy.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy