Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Pako New Yorkista

Escape From New York 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 89589EAN: 6415750912666

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kes­kus­pan­kin ryöstöstä elin­kau­ti­seen tuo­mit­tu en­ti­nen so­ta­san­ka­ri Sna­ke Pliss­ken saa yh­teis­kun­nal­ta it­se­mur­ha­tehtävän ha­kea pak­ko­las­kun teh­nyt Yh­dys­val­tain pre­si­dent­ti kes­keltä Man­hat­ta­nia, jos­ta on teh­ty ri­kol­lis­jen­gien van­ki­saa­ri.

Kes­kus­pan­kin ryöstöstä elin­kau­ti­seen tuo­mit­tu en­ti­nen so­ta­san­ka­ri Sna­ke Pliss­ken (Kurt Rus­sell) saa yh­teis­kun­nal­ta (Lee van Cleef) it­se­mur­ha­tehtävän ha­kea pak­ko­las­kun teh­nyt Yh­dys­val­tain pre­si­dent­ti (Do­nald Plea­sen­ce) kes­keltä Man­hat­ta­nia, jos­ta on teh­ty ri­kol­lis­jen­gien (po­mo­na Isaac Hayes) van­ki­saa­ri.
Sil­loi­seen lä­hi­tu­le­vai­suu­ten si­joit­tu­va kult­tik­las­sik­ko ve­to­si loh­dut­to­muu­del­laan, ni­hi­lis­millään ja camp-ar­voil­laan. Car­pen­te­rin par­hai­ta elo­ku­via. Si­vuo­sis­sa mm. Er­nest Borg­ni­nen ja Har­ry Dean Stan­ton.

Kuva, ääni & ekstrat

Parempi kuvan ja äänenlaatu kuin koskaan, mutta tekninen loisto ei sinänsä ollut tässä tärkeää. Ekstroissa 15 min. dokumentti, traileri ja tiiseri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy