Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Taksikuski

Taxi Driver 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84915  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ty­pe­ril­le suo­ma­lais­po­jil­le tak­si­kus­ki oli san­ka­ri, jo­ka ajaa au­toa buut­sit ja­las­sa Ny­kissä.

Ty­pe­ril­le suo­ma­lais­po­jil­le tak­si­kus­ki oli san­ka­ri, jo­ka ajaa au­toa buut­sit ja­las­sa Ny­kissä. Elo­ku­van te­hoa lisä­si, kun jos­sain vai­hees­sa ta­ju­si (kaik­ki eivät vieläkään), et­tei juu­ri alem­pa­na voi ol­la kuin tak­si­kus­ki­na New Yor­kis­sa.
1970-lu­vun par­hai­ta, jos ei pa­ras elo­ku­va, jo­ka te­ki Scor­se­ses­ta ykkö­soh­jaa­jan ja Ro­bert De Ni­ros­ta ykkösnäyt­te­lijän.
Mut­ta mistä se lo­pul­ta ker­toi. Jäl­kit­rau­maat­ti­se­na Viet­nam-kan­na­not­to­na se pu­ree, mut­ta lop­pu­jen lo­puk­si ky­se on psyy­ken mur­tu­mi­ses­ta, kun yh­teis­kun­nan vii­dak­ko ku­mi­see liian il­keitä ää­niä. New York oli tähän ai­kaan pal­jon pa­hem­pi paik­ka kuin ny­kyään.

Kuva, ääni & ekstrat

Välillä erinomainen, välillä kohtuullinen kuva. Ääni tulee aika raakana. Isolla volyymilla tätä ei voi oikein kuunnella. Väärä aika kannessa. Mahtavat ekstrat: 71 min. dokumentti, still-kuvia, skenaario, storyboardin vertailua still-kuviin, PR-kamaa, traileri, biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy