Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tully

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001289

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ju­nos­ta ikui­ses­ti muis­te­tun Diab­lo Co­dyn kynäi­lemä draa­ma pu­reu­tuu äi­tiy­den ja per­he-elämän pai­nei­siin pien­ten las­ten kans­sa.

Ju­nos­ta ikui­ses­ti muis­te­tun Diab­lo Co­dyn kynäi­lemä draa­ma pu­reu­tuu äi­tiy­den ja per­he-elämän pai­nei­siin pien­ten las­ten kans­sa. Ar­jen pu­ris­ta­ma kol­men lap­sen äi­ti (C­har­li­ze The­ron) löytää avai­men ta­sa­pai­noi­sem­paan elämään yö­lap­sen­vah­dis­ta, jo­ka kam­peaa per­heen elon oi­keil­le rai­teil­leen yk­si haas­te ker­ral­laan. Ta­ri­nan suu­ri ar­voi­tus on, että kun lai­van jo­kai­nen lank­ku on vaih­det­tu on­ko ky­seessä enää sa­ma lai­va?
Yhtäai­kaa elämän­ma­kui­nen ja es­tot­to­man se­pit­teel­li­nen ta­ri­na kieh­too omin­ta­kei­se­na trip­pinä, jon­ka hah­mot tun­tu­vat ai­doil­ta ja näi­den ede­sot­ta­muk­set jon­kin­lai­sel­ta ar­ki­sen sa­dun hy­per-ver­siol­ta. Ta­ri­nan vii­mei­nen kier­re­pal­lo to­sin mais­tuu hi­tu­sen vä­kinäi­seltä, jos­kaan ei en­nal­ta-ar­vat­ta­val­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on skarppi, luonteva ja vakaa. Hillityn rujo ääniraita pitää ulosannin minimalistisena ja dialogin kaiken keskiössä. Ekstroissa lyhyt kooste elokuvan synnystä (IJ)
01/10/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy