Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Before the flood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2016Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 1080p 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112736996

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Leo­nar­do Di­Cap­rion ympä­ril­le ra­ken­tu­va Na­tio­nal Geog­rap­hic -­do­ku­ment­ti esit­te­lee il­mas­ton läm­pe­ne­mi­sen merk­kejä Grön­lan­nin jää­tiköiltä ai­na In­tian pik­ku­ky­liin, Su­mat­ran sa­de­met­siin ja Poh­jois-A­me­ri­kan öl­jy­ken­til­le.

Leo­nar­do Di­Cap­rion ympä­ril­le ra­ken­tu­va Na­tio­nal Geog­rap­hic -do­ku­ment­ti esit­te­lee il­mas­ton läm­pe­ne­mi­sen merk­kejä Grön­lan­nin jää­tiköiltä ai­na In­tian pik­ku­ky­liin, Su­mat­ran sa­de­met­siin ja Poh­jois-A­me­ri­kan öl­jy­ken­til­le.
Vir­keä ja ri­kas do­ku­ment­ti on pe­riaat­tees­sa jat­ku­vas­ti vaa­ras­sa la­tis­tua ko­koel­mak­si anek­doot­te­ja, mut­ta ote on ener­gi­nen, is­kevä ja us­kot­ta­va. Do­ku­ment­ti tietää sa­no­man­sa, mut­ta ei jää yk­siu­lot­tei­sen pa­lo­pu­heen ta­sol­le vaan ku­vit­taa tai­val­taan mo­ni­puo­li­ses­ti ja sil­miäa­vaa­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on läpeensä skarppi ja värikylläinen. Ääniraita toistaa dialogin läsnäolevasti ja tehostaa sanomaansa musiikin kautta. Ekstroissa sarja hyviä poistettuja kohtauksia ja faktakooste. (IJ)
09/10/2019

Tekijät

Ohjaaja: Fisher Stevens
Pääosissa: Leonardo DiCaprio
Tarina: Mark Monroe
Kuvaus: Antonio Rossi
Musiikki: Trent Reznor Atticus Ross

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy