Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pelin henki

House of Games 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6438044025552

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kau­kai­sel­la 1980-­lu­vul­la Ou­lun Sa­no­miin ar­vos­te­le­mie­ni elo­ku­vien muis­tot ovat häi­lyväi­siä.

Kau­kai­sel­la 1980-lu­vul­la Ou­lun Sa­no­miin ar­vos­te­le­mie­ni elo­ku­vien muis­tot ovat häi­lyväi­siä. Tämä on poik­keus ja te­ki läh­temättömän vai­ku­tuk­sen. Har­vo­jen on­nis­tu­nei­den hui­jau­se­lo­ku­vien jou­kos­sa il­mi­selvää klas­sik­ko­ka­maa. Ka­tu­jen ar­jes­ta vie­raan­tu­nut psy­kiat­ri (oh­jaa­jan vai­mo Lind­say Grou­se) jou­tuu kuin avu­ton ka­rit­sa tii­ke­rin (kort­ti­hui­ja­ri Joe Man­teg­na) ar­moil­le. Tämä on eh­dot­to­mas­ti kat­sot­ta­va, jos pitää kort­ti­pe­leistä. Aiem­min kä­si­kir­joit­ta­ja­na kun­nos­tau­tu­neen teat­te­ri­mies Ma­me­tin de­byyt­tioh­jaus.
Ku­van vä­risä­vyt ovat hie­man lai­meat. Sel­keä mo­no­rai­ta. Ekst­rois­sa trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy