Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Doors

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 135 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97205EAN: 5050582121254

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

O­li­ver Sto­nen vuon­na 1991 oh­jaa­ma elo­ku­va ker­too The Door­sin ta­ri­naa yh­tyeen al­kuläh­teiltä as­ti 60-­lu­vun se­ka­vis­ta mer­keistä.

O­li­ver Sto­nen vuon­na 1991 oh­jaa­ma elo­ku­va ker­too The Door­sin ta­ri­naa yh­tyeen al­kuläh­teiltä as­ti 60-lu­vun se­ka­vis­ta mer­keistä. Ka­tu-us­kot­ta­vuut­ta Jim Mor­ri­so­ni­na hank­kii Val Kil­mer. Mor­ri­so­nin tyttöystävää Pa­me­la Cur­so­nia esittää Meg Ryan. Elo­ku­va pyr­ki­nee va­lot­ta­maan ar­tis­tin an­tau­mus­ta ja eten­kin tus­kaa tai­teen, mu­sii­kin täh­den. Kes­kei­senä tee­ma­na tuo­daan esil­le myös Mor­ri­so­nin pak­ko­miel­le kuo­le­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyn värimaailma on ajoittain ilmeisesti tarkoituksellisesti korostetun värikylläinen ja vahvakontrastinen. Joissakin kohtauksissa kuva on myös sumeahko. Lievää pehmeyttä kuvassa esiintyy koko elokuvan ajan. Monikanavaääni luo etenkin musiikkikohtauksiin tilantuntua mukavasti. Laadullisesti ääniraita on kohtuullinen, luonnollisesti huomioon tulee ottaa elokuvan ikä. Käytännössä ekstraton, sillä mukana vain trailerit elokuvista Almost Famous, La Bamba ja Thunderheart. (MT)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy