Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Stardust - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 205213EAN: 7332431995604

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­mea sa­tue­lo­ku­va seik­kai­lun­ja­noi­ses­ta nuo­res­ta mie­hestä ja tai­vaal­ta pu­don­nees­ta täh­destä, jot­ka jou­tu­vat kes­kel­le sa­tu­maail­man val­ta­tais­te­lua.

Ko­mea sa­tue­lo­ku­va seik­kai­lun­ja­noi­ses­ta nuo­res­ta mie­hestä ja tai­vaal­ta pu­don­nees­ta täh­destä (C­lai­re Da­nes), jot­ka jou­tu­vat kes­kel­le sa­tu­maail­man val­ta­tais­te­lua. Neil Gai­ma­nin kir­jaan pe­rus­tu­va vauh­di­kas seik­kai­lu pistää vel­jek­set ki­sai­le­maan isänsä kruu­nus­ta, Ba­by­lo­nin noi­dat jah­taa­maan ikui­sen nuo­ruu­den roh­toa ja kaik­ki kul­mi­noi­tuu rak­kaus­ta­ri­naan.
I­has­tut­ta­va sa­tu­seik­kai­lu on mie­li­ku­vi­tuk­sek­kaan kor­kea­len­toi­nen, kek­se­liään haus­ka ja vieläpä ker­ron­nal­taan­kin miel­lyttävän na­pak­ka, mikä on yh­dis­telmänä voit­ta­ma­ton. Si­vuo­sien Ro­bert De Ni­ro sa­la­man­saa­lis­ta­ja­na ja Mic­hel­le Pfeif­fer noi­ta­na ovat mo­lem­mat mai­nios­sa ve­dos­sa, eikä näy­te­lijä­kaar­ti muu­toin­kaan jätä toi­vo­mi­sen va­raa. Lop­pu­tu­lok­se­na on lä­peensä on­nis­tu­nut elo­ku­va, jo­ka ei tuh­laa ai­kaan­sa ku­lu­nei­siin kli­sei­siin tai tar­peet­to­miin tap­pe­lu­koh­tauk­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva toistaa fantastisen miljöön puhtaasti ja miellyttävän yksityiskohtaisesti, vaikka jälki jääkin osin aavistuksen vahamaiseksi. TIlava ja dynaaminen ääniraita siivittää tapahtumia tyylikkäästi ja Ilan Eshkerin musiikki löytää vaikuttavan tunnelmalliset ja mahtipontiset nuotit. Ekstroissa ohjaaja/käsikirjoittaja Matthew Vaughnin ja käsikirjoittaja Jane Goldmanin kommenttiraita, erinomainen making of (55 min. HD), poistettuja kohtauksia (6 min.), mokia (5 min.), Neil Gaimanin ja Charles Vessin mietteitä ja kiertelyä lavasteissa (10 min.) ja traileri (HD). Ekstrat on kommenttiraitaa lukuun ottamatta tekstitetty suomeksi. (IJ)
03/03/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy