Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Junakytät

Money Train 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­min­nal­li­sen let­keä bud­dy-­lef­fa kah­des­ta ve­li­puo­les­ta, joi­den idyl­listä elämää met­ro­kyt­tinä häi­rit­see vain toi­sen vel­jen kroo­ni­nen pe­li­hi­mo ja poi­kien ret­kah­ta­mi­nen sa­maan nai­seen.

Toi­min­nal­li­sen let­keä bud­dy-lef­fa kah­des­ta ve­li­puo­les­ta (Wes­ley Sni­pes, Woo­dy Har­rel­son), joi­den idyl­listä elämää met­ro­kyt­tinä häi­rit­see vain toi­sen vel­jen kroo­ni­nen pe­li­hi­mo ja poi­kien ret­kah­ta­mi­nen sa­maan nai­seen (Jen­ni­fer Lo­pez).
Vel­ko­jien hen­gittäessä nis­kaan ja sa­dis­ti­sen oma­hyväi­sen po­mon syl­kiessä päin näköä al­ka­vat vel­jek­set ajau­tua koh­ti met­ro­tun­ne­leis­sa por­hal­ta­van ra­han­kul­je­tus­ju­nan ryöstöä.
Pä­tevät näyt­te­lijät, ajoit­tain näppärä dia­lo­gi, hyvä ää­ni­rai­ta ja vauh­di­kas ku­vaus pitävät lef­fan hy­vin kui­vil­la sen mo­nis­ta klis­heistä huo­li­mat­ta. Jenk­ki­pu­ru­ku­mia­han tämä on, mut­ta mais­tu­vaa sel­lais­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja 'ääni. Pelkistetty levy ekstrojen suhteen: ei yhtikäs mitään. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy