Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Valmont

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.27
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywoo­din tup­la­tuo­tan­not ää­rim­millään: Val­heet ja viet­te­lyk­set il­mes­tyivät peräkkäi­sinä vuo­si­na kah­te­na eri ver­sio­na, tämä to­sin rans­ka­lais-eng­lan­ti­lai­se­na tuo­tan­to­na.

Hol­lywoo­din tup­la­tuo­tan­not ää­rim­millään: Val­heet ja viet­te­lyk­set il­mes­tyivät peräkkäi­sinä vuo­si­na kah­te­na eri ver­sio­na, tämä to­sin rans­ka­lais-eng­lan­ti­lai­se­na tuo­tan­to­na. Ih­me kyllä Mi­los For­ma­nin in­ten­si­teet­ti ei ai­van yllä Step­hen Frear­sin ver­sion rin­nal­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroihin on tallennettu filmografiat ja kuvagalleria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy