Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaktuksen kukka

Cactus Flower 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha­poi­ka uh­kaa jou­tua nai­mi­siin hu­pa­kon tytön kans­sa ja hank­kii pei­te­vai­mon, jo­ka ot­taa osan­sa liian kir­jai­mel­li­ses­ti.

Van­ha­poi­ka (Wal­ter Matt­hau) uh­kaa jou­tua nai­mi­siin hu­pa­kon tytön (Gol­die Hawn) kans­sa ja hank­kii pei­te­vai­mon (Ing­rid Berg­man), jo­ka ot­taa osan­sa liian kir­jai­mel­li­ses­ti. Haw­nin en­simmäi­nen iso roo­li toi he­ti Os­ca­rin. Pe­rus­tuu rans­ka­lai­seen näy­telmään.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Jazzmies Quincy Jonesin musiikki. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy