Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Time and Tide

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hen­ki­var­ti­jayh­tiön nuo­rim­mai­sen ko­ke­laan ko­ke­muk­sia Hong­kon­gin hel­teessä.

Hen­ki­var­ti­jayh­tiön nuo­rim­mai­sen ko­ke­laan ko­ke­muk­sia Hong­kon­gin hel­teessä. Tra­gi­ko­me­dial­li­sia piir­teitä.
Mie­len­kiin­toi­nen to­teu­tus le­gen­daa­ri­sel­ta te­kijältä, mut­ta elo­ku­va jää lo­pul­ta tur­han le­vot­to­mak­si ja se­ka­vak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä. Toimintaäänet on ripoteltu kaikkiin kanaviin. HK-elokuville ominaista luonnottomuutta ei havaittavissa. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Tsui Hark

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy