Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Witches of Eastwick

Noidat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kir­jai­li­ja John Up­di­ke ymmär­si nais­ten frust­raa­tion pääl­le jo mui­nai­sel­la 1980-­lu­vul­la.

Kir­jai­li­ja John Up­di­ke ymmär­si nais­ten frust­raa­tion pääl­le jo mui­nai­sel­la 1980-lu­vul­la. Elo­ku­va­so­vi­tus hä­nen ro­maa­nis­taan Noi­dat on­nis­tuu hy­vin ta­voit­ta­maan nor­maa­li­mie­hiin kylläs­ty­neen ja sitä oi­keaa odot­te­le­van upean nais­kol­mi­kon (C­her, Su­san Sa­ran­don ja Mic­hel­le Pfeif­fer) tun­teet. Ku­ka muu tu­lee­kaan pai­kal­le kuin Jack Nic­hol­son, jo­ka vetää ti­laus­roo­lin it­se vih­ta­hou­su­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva. Ääniraita toistaa uskollisesti erilaiset luonnonäänet. R1-levyllä myös pan&scan-versio. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy