Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dawn of the Dead - 2 DVD Collector's Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.74/1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen.

To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen. Li­ki yhtä ko­va klas­sik­ko kuin Ro­me­ron Dead-t­ri­lo­gian en­simmäi­nen osa, jo­ka luot­ti tun­nel­maan. Tämä on taas täyttä toi­min­taa, jo­hon yh­dis­tetään fik­su­ja­kin tee­mo­ja, mm. ku­lu­tu­syh­teis­kun­nan kri­tiik­kiä. Sisältää jenk­kien mat­ted-ver­sion wi­desc­ree­ninä ja Da­rio Ar­gen­ton leik­kaa­man Zom­bien 4:3-ku­va­suh­teel­la. Jäl­kimmäi­nen on pa­rem­pi eikä vain sik­si, että ykkös­le­vy juut­tuu ja pik­selöi­tyy niin So­nys­sa, Phi­lip­sissä kuin Tos­hi­bas­sa­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva on parempi kuin R1-versiossa, mutta jättää hieman toivomisen varaa. Kuulemma japanilainen versio on kaikkein terävin. Ääniraita on tavanomainen mono. Ekstroina 60 min. Document of Dead, trailerit, kuvagalleria ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy