Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hellboy II - The Golden Army

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 207264EAN: 5050582596984

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Äijämäi­sen haus­ka, ku­vas­tol­taan ri­kas ja ta­ri­nal­taan so­pi­van pöhkö su­per­san­ka­rie­lo­ku­va pu­nai­ses­ta pi­ru­lai­ses­ta, jo­ka pistää ikui­sen rau­han­so­pi­muk­sen rik­ko­neet kei­jut ta­kai­sin ruo­tuun.

Äijämäi­sen haus­ka, ku­vas­tol­taan ri­kas ja ta­ri­nal­taan so­pi­van pöhkö su­per­san­ka­rie­lo­ku­va pu­nai­ses­ta pi­ru­lai­ses­ta, jo­ka pistää ikui­sen rau­han­so­pi­muk­sen rik­ko­neet kei­jut ta­kai­sin ruo­tuun. Ta­ri­na on kaik­kia piir­teitään myö­ten gen­ren pe­rus­kau­raa, eivätkä hah­mot­kaan välttämättä ole kes­kimääräistä su­per­san­ka­ri­jouk­koa va­lo­voi­mai­sem­pia, mut­ta oma­lei­mai­sis­ta elo­ku­vis­taan tun­ne­tun Guil­ler­mo Del To­ron luot­saa­ma ri­kas vi­suaa­li­nen il­me ja omin­ta­kei­nen huu­mo­ri ve­toa­vat.

Kuva

Komea, dynaamisesti liikkuva kuva toistaa mielikuvituksekkaan maailman upean yksityiskohtaisesti ja rikkaan värikylläisesti. Tehokas ja vivahteikas DTS-HD Master Audio -ääniraita viuhuu alati ympäri tilaa ja alarekisteri on niin ikään erottamaton osa ilmaisua. Myös musiikkiraita pauhaa ja vinguttaa hienosti tunnelmaa luoden. Kyseessä on aisteja hivelevää sirkusta koko rahan edestä, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa hyvin sijoitettua 85 miljoonaa dollaria.

Ääni

Ekstroissa viihdyttävä ja asiallisen informatiivinen ohjaajan kommenttiraita, vaisu näyttelijöiden kommenttiraita ja monipuolinen kuva-kuvassa-toiminto, joka hyödyntää mm. ohjaajan muistiinpanoja ja making of -materiaalia kuvauksista ja tehosteiden luomisesta. Lisäksi mukana on mokia easter egginä (3 min.) ja luo oma sarjakuvasi toiminto. Varsinaiselta ekstralevyltä löytyy lisäksi ohjaajan esipuhe (23 sek.), upean perusteellinen making of (155 min.), poistettuja kohtauksia kommentein (5 min.), kooste lavasteista (12 min.), storyboard-vertailu (3 min.), animoitu sarjakuva (5 min.) ja kuvagallerioita, joista mielenkiintoisin on eri julisteversioita esittelevä kokoelma.

Ekstrat

Ekstralevy on itseasiassa formaatiltaan DVD, mikä on sinällään täysin hyväksyttävä valinta, joskin se tarkoittaa kaikki sen aineisto esitetään ymmärrettävästi SD-muodossa. Ekstralevyn anti on tekstitetty keskeisimmiltä osin suomeksi, toisin kuin päälevyn HD-muodossa taltioidut ekstrat. (IJ)
30/09/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy