Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Hurjapäät

Fast and the Furious 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 103030  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­me täh­teä au­toil­le ja typ­piok­si­duu­lil­le.

Kol­me täh­teä au­toil­le ja typ­piok­si­duu­lil­le. Ikuis­ten pik­ku­poi­kien ja au­toa­sen­ta­jien lem­pi­me­noa. Elo­ku­va­na­han tämä ei pal­jon nou­se huo­noim­pien bruck­hei­me­rei­den ylä­puo­lel­le.
Pa­laut­taa sa­mal­la it­se­tun­non ja­pa­ni­lai­sil­la rii­si­pus­seil­la aja­vil­le. Kos­su-For­dit kal­pe­ne­vat Nis­san 300ZX:n ja mui­den al­le 10 se­kun­nis­sa neljän­nes­mai­lin mat­kan sel­vittä­vien au­to­jen rin­nal­la. Tyy­lik­kyys sik­seen, ma­ta­lin mu­ri­na tu­lee nyt idästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja äänekkyyden lisäksi hyvin fokusoitu ääniraita ovat itsestään selvyyksiä tämän lajin tuotoksessa. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 18 min. dokumentti, Racer X-lehden artikkeli, joka inspiroi aiheen, 4 min. PG-editoinnista MPAA:ta varten, stuntteja eri kuvakulmista, SFX:ää eri kulmista, storyboard vs. valmis kohtaus, 8 poistettua kohtausta kommentein, montaasi visuaalisista tehosteista, kolme musiikkivideota, musiikin kohokohdat, traileri, biografiat ja DVD-ROM -osuus. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy