Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuntematon vastustaja

Hidden Agenda 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dolph Lundg­ren pyö­rittää omaa to­dis­ta­jain­suo­je­luoh­jel­maan­sa, jo­ka saat­taa hä­net sekä ri­kol­lisjär­jestö­jen että tiet­ty­jen val­tion vi­ras­to­jen mus­tal­le lis­tal­le.

Dolph Lundg­ren pyö­rittää omaa to­dis­ta­jain­suo­je­luoh­jel­maan­sa, jo­ka saat­taa hä­net sekä ri­kol­lisjär­jestö­jen että tiet­ty­jen val­tion vi­ras­to­jen mus­tal­le lis­tal­le. Pe­rin­tei­sen simp­pe­li, mut­ta ver­rat­tain hy­vin to­teu­tet­tu toi­min­nal­li­nen sa­la­liit­tojännä­ri. Lundg­re­nin ura al­kaa ol­la siinä pis­teessä, että koh­ta tar­vit­tai­siin jo He-ma­nin jat­ko-o­sa el­vyttämään mie­hen kurs­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on havaittavan kohinainen ja ajoittain myös lievästi pehmeä, mutta kokonaisuutena hyvätasoinen. Ääniraita on miellyttävän ongelmaton ja hetkittäin myös toimivan tilava. Ekstroissa dokumentti (16 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy