Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Fictionmakers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Global-ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Les­lie Char­te­ri­sin pulp­luo­mus Py­hi­mys luo­tiin jo 1920-­lu­vun lo­pul­la.

Les­lie Char­te­ri­sin pulp­luo­mus Py­hi­mys luo­tiin jo 1920-lu­vun lo­pul­la. Kat­so­jat pi­tivät san­ka­ria vuo­si­kym­me­niä myö­hem­min köyhän mie­hen 007:­na, mitä jäl­keen päin ko­ros­ti tv-sar­jaa pääo­sit­ta­neen Ro­ger Moo­ren roo­li Ja­mes Bon­di­na. Jo Si­mon Temp­la­ril­le luo­tiin re­sep­ti yh­distää brit­ti­huu­mo­ria ja toi­min­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Värillinen kokokuva kärsii hieman printtivioista ja on pehmeydestään huolimatta ajoittain hyvännäköinen. Yksiulotteinen ääniraita. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy