Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Liisa ihmemaassa

Alice in Wonderland 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1951Kesto: 72 minuuttia
Julkaisija: BuenaVista Kuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lewis Car­rol­lin li­ki huu­mehöy­ryi­nen mie­li­ku­vit­te­lu tai­si jo ai­kan­sa vik­to­riaa­ni­sil­ta lap­sil­ta mennä yli, mut­ta Lon­toon pyör­teissä pyö­ri­nyt tai­tei­li­ja­lee­gio ot­ti ju­tun omak­seen.

Lewis Car­rol­lin li­ki huu­mehöy­ryi­nen mie­li­ku­vit­te­lu tai­si jo ai­kan­sa vik­to­riaa­ni­sil­ta lap­sil­ta mennä yli, mut­ta Lon­toon pyör­teissä pyö­ri­nyt tai­tei­li­ja­lee­gio ot­ti ju­tun omak­seen. Vas­ta Dis­neyn ani­maa­tio­ver­sio te­ki ta­ri­nas­ta pu­rek­sit­ta­van ko­ko kan­sal­le. Tai­teel­li­ses­ti kun­nian­hi­moi­nen tuo­tos ei ole me­nettä­nyt otet­taan. Perä­ti kol­me oh­jaa­jaa: Cly­de Ge­ro­ni­mi, Wilf­red Jack­son, Ha­mil­ton Lus­ke.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 11 min. dokumentti, kuvagalleria, peli ja lyhytanimanimaatio Thru the Mirror.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy