Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rokkaava Bradyn perhe

The Brady Bunch, Movie 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6415015506456

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­peä, liioi­tel­lul­la kilt­tey­dellä, naii­viu­del­la ja pik­ku­tuh­mil­la alasä­vyillä ir­rot­te­le­va ko­me­dia uu­dis­suur­per­heestä, jon­ka kuu­si las­ta jou­tu­vat pe­las­ta­maan ko­tin­sa kel­jun naa­pu­rin ka­va­lil­ta suun­ni­tel­mil­ta.

Ke­peä, liioi­tel­lul­la kilt­tey­dellä, naii­viu­del­la ja pik­ku­tuh­mil­la alasä­vyillä ir­rot­te­le­va ko­me­dia uu­dis­suur­per­heestä, jon­ka kuu­si las­ta jou­tu­vat pe­las­ta­maan ko­tin­sa kel­jun naa­pu­rin ka­va­lil­ta suun­ni­tel­mil­ta. Poh­jau­tuu vuo­sien 1969 ja 1974 vä­lillä USA:s­sa pyö­ri­nee­seen sa­man­ni­mi­seen sar­jaan, jos­ta tässä nähdään­kin joi­ta­kin näyt­te­lijöitä si­vuo­sis­sa, huo­mat­ta­vim­min TV-sar­jas­sa per­heen äi­tiä esittä­nyt Flo­ren­ce Hen­der­son isoäi­tinä, ja sar­jan ko­din­hoi­ta­ja Ann B. Da­vis rek­ka­kus­ki­na.
Ku­va on kii­tettävän tark­ka ja le­vol­li­nen jat­ku­vas­ta mut­ta on­nek­si ha­vait­ta­vas­ta ko­hi­nas­ta huo­li­mat­ta. Myös pientä sa­tun­nais­ta ros­kaa esiin­tyy. Ää­ni­rai­ta on etu­ve­toi­nen ja tus­kin vä­litön, mut­ta on­gel­mat­to­man häi­riötön yhtä­kaik­ki. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy