Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

(Tim Burton’s) Corpse Bride

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 77 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 201098EAN: 7321944828509

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vik­to­riaa­ni­sen ajan mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämän kau­hu­ro­man­tii­kan mes­ta­ri Tim Bur­ton on­nis­tui jäl­leen.

Vik­to­riaa­ni­sen ajan mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämän kau­hu­ro­man­tii­kan mes­ta­ri Tim Bur­ton on­nis­tui jäl­leen. Vik­tor (ää­nenä John­ny Depp) on pää­ty­nyt kuol­lei­den mail­le. Hän jou­tuu kah­den mor­sia­men louk­kuun, ma­na­las­sa val­voo ruu­mis­mor­sian (He­le­na Bon­ham Car­ter) ja elä­vien kir­jois­sa puo­les­taan Vic­to­ria (E­mi­ly Wat­son). Haus­ka ta­ri­na pal­lot­te­lee pe­rus­fi­lo­so­fi­sen ky­sy­myk­sen, pi­meän ja va­lon, vas­ta­pa­rien pa­ris­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva, hieno ääniraita, jo DVD:nä. Nyt kuva piirtyy vielä entistäkin tarkempana. Kuva on hieman valoisampi, mikä ei välttämättä ole ko. elokuvassa itsestään selvästi hyvä asia. 5.1EX on edelleen aika harvinaista herkkua BD-animaatioissa. Ekstroissa 4+5+7+4+6+7+8+13 min. dokumentit, musiikkiraita ja traileri. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy