Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wool Cap

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 200229EAN: 6415015510392

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kos­ket­ta­va ku­vaus mykästä ta­lon­mie­hestä, jon­ka as­keet­ti­nen ja vis­kinvä­rit­tei­nen elämä ot­taa uu­den kään­teen, kun ylä­ker­ran pik­ku­tyttö tar­vit­see suo­ja­paik­kaa.

Kos­ket­ta­va ku­vaus mykästä ta­lon­mie­hestä (Wil­liam H. Ma­cy), jon­ka as­keet­ti­nen ja vis­kinvä­rit­tei­nen elämä ot­taa uu­den kään­teen, kun ylä­ker­ran pik­ku­tyttö tar­vit­see suo­ja­paik­kaa. Pii­naa­va lop­pu­koh­taus, jo­ka het­ken ajan, ja täy­sin elo­ku­van hen­gen vas­tai­ses­ti, uh­kaa tois­taa his­to­riaa, vaik­ka luu­li­si mie­hen jo trau­mois­taan op­pi­neen.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän levollinen ja tarkka kuva, joka on myös väritoistoltaan varsin onnistunut. Ääniraita on sisällöllisesti rauhallinen ja teknisesti toimiva. Dialogi, hillitysti käytetty musiikki ja vähäiset tehosteet toistuvat kaikki moitteettoman puhtaasti. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy