Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
HD-DVD

Matrix Revolutions

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107360EAN: 7321944809614

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mat­rix-t­ri­lo­gian päätöo­san DVD-­lai­tos sai ai­kaan hel­po­tuk­sen huo­kauk­sen, kos­ka se ei syyl­lis­ty­nyt edeltäjänsä syn­tei­hin.

Mat­rix-t­ri­lo­gian päätöo­san DVD-lai­tos sai ai­kaan hel­po­tuk­sen huo­kauk­sen, kos­ka se ei syyl­lis­ty­nyt edeltäjänsä syn­tei­hin. Terävä­piir­to­na kat­sot­tu­na olo ei ole yhtä ar­mol­li­nen.
Fi­lo­so­fi­set kes­kus­te­lut eivät to­sin hau­ko­ta ja toi­min­ta­kin py­syy koos­sa, mut­ta jo­ten­kin vä­ki­sinvään­ne­tyltä tämä­kin tun­tuu.
Vai­ku­tel­maa ko­ros­taa se, että an­teek­si ei voi enää an­taa senkään pe­rus­teel­la, et­tei näitä kat­so perä­perää. Nyt kat­soim­me ko­ko tri­lo­gian peräkkäi­sinä il­toi­na, jo­ten toi­min­nan jat­ku­mo oli sel­keää.
T­ri­lo­gia ei luo tar­peek­si vah­vaa mo­tii­via uh­raa­maan ai­kaan­sa koh­tuut­to­mia ru­pea­mia – toi­sin kuin esi­mer­kik­si Ta­ru sor­mus­ten her­ras­ta. Pal­jon kak­ko­so­san luo­mia keh­no­ja odo­tuk­sia pa­rem­min tämä kui­ten­kin päät­tyi.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita jo DVD:nä, mutta HD tuntuu jo liki virheettömältä. Kaikin puolin hieno audiovisuaalinen kokemus. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, tekijöiden oma triviaraita, veljesten johdanto, reilun tunnin dokumentit, traileri ja tv-mainoksia.. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy