Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sunshine

Isän, pojan ja pojanpojan nimeen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 173 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ho­mas Mann -­fil­ma­ti­soin­ti Mep­his­tos­ta tun­net­tu, men­neen maail­man ru­noi­li­ja István Szabó pa­la­si par­ras­va­loi­hin ja isiensä mail­le pitkässä su­kuk­ro­ni­kas­saan, jo­ka ku­vaa kol­men su­ku­pol­ven juu­ta­lais­ta elämää Bu­da­pes­tissä.

T­ho­mas Mann -fil­ma­ti­soin­ti Mep­his­tos­ta tun­net­tu, men­neen maail­man ru­noi­li­ja István Szabó pa­la­si par­ras­va­loi­hin ja isiensä mail­le pitkässä su­kuk­ro­ni­kas­saan, jo­ka ku­vaa kol­men su­ku­pol­ven juu­ta­lais­ta elämää Bu­da­pes­tissä.
D­ra­maat­ti­sia het­kiä koe­taan kak­sois­kei­sa­ri­kun­nan ha­jo­tes­sa, nat­si-Sak­san juu­ta­lais­vai­nois­sa ja kom­mu­nis­ti­hal­lin­non al­la. Ikävä kyllä ta­pah­tu­mat ra­ken­tu­vat liian kaa­va­mai­ses­ti. Ralph Fien­ne­siin­kin kylläs­tyy: perä­ti kol­me eri roo­lia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää erinomaiselta. Näinkin tuore elokuva on saanut tuekseen vain Dolby Surroundin. Dialogi toki toimii. Ekstroissa 10 min mainosdokumentti, 7 min kuvauspaikalla, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy