Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Smoke

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 99427EAN: 6420201980026

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Mikä on sa­vun pai­no?”. Teat­te­ri­mai­nen ta­pa viedä ta­ri­naa eteenpäin ei ole kos­kaan siir­ty­nyt sel­lu­loi­dil­le yhtä te­hok­kaas­ti.
Kir­jai­li­ja Paul Aus­te­rin kuo­le­mat­to­miin New York –­dia­lo­gei­hin ja -ta­ri­noi­hin poh­jau­tu­van ta­ri­nan kes­kiö on Aug­gien (Har­vey Kei­tel) si­ka­ri­kaup­pa, jo­ka ei kuu­lu em­bar­gon pii­riin.
Mo­net yk­si­tyis­koh­dat ovat haus­ko­ja ja osu­via: jo­kapäiväi­nen ku­va si­ka­ri­kau­pas­ta, kir­jai­li­jan työa­su.
Si­ka­ri­miestä miel­lyttää, että Aus­te­rin al­ter ego (Wil­liam Hurt) polt­taa Sc­him­mel­pen­nic­kejä, jot­ka ovat par­hai­ta ko­neel­la kää­rit­tyjä pik­ku­si­ka­re­ja. To­sin hän imee ne en­nen sy­tyttä­mistä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kokokuva näyttää hyvältä, pan&scan häiritsee oikeastaan vain paperipussikohtauksessa. Ääniraita turvautuu dialogiin. Elokuvan henke kuvaa hyvin se, että musiikillinen kohokohta on Screamin' Jay Hawkinsin ”Hong Kong” eli käytännössä uusi örähtely "I Put a Spell On Yousta". Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy