Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paluu tulevaisuuteen osa 2

Back to the Future part II 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 96415  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ri­lo­gian toi­nen osa ve­te­lee ai­ka­ja­naa mo­nin­ker­tai­seen sol­muun, jon­ka pur­ka­mi­sek­si höylätään kym­me­niä vuo­sia ajas­sa eteen ja taak­sepäin vuo­sien 1950 ja 2015 vä­lillä.

T­ri­lo­gian toi­nen osa ve­te­lee ai­ka­ja­naa mo­nin­ker­tai­seen sol­muun, jon­ka pur­ka­mi­sek­si höylätään kym­me­niä vuo­sia ajas­sa eteen ja taak­sepäin vuo­sien 1950 ja 2015 vä­lillä. Jat­kaa suo­raan siitä mi­hin edel­li­nen osa jäi, eikä oi­kein toi­mi­si­kaan it­senäi­senä elo­ku­va­na. Vaih­toeh­tois­ten tu­le­vai­suuk­sien vyyh­din, eri ai­ka­kau­sien mi­nien vält­te­le­mi­sen ja jo­ka­puo­lel­ta pur­sua­vien se­ka­lais­ten tu­le­vai­suu­den ve­kot­ti­mien vuok­si sar­jan se­ka­vin ja mo­ni­mut­kai­sin osa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on edellistä osaa puhtaampi etenkin vähentyneen reunavärinän ansiosta. Kohina on silti edelleen havaittavaa. Ääni on ensimmäiseen osaan nähden yksiulotteisempi, mutta toistoltaan miellyttävä. Ekstroissa mm. kaksi making of -dokumenttia (23 min.), poistettuja ja pieleen menneitä otoksia (4 min.) ja traileri. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy