Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kick Ass Girls 2

St. Trinian's 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 252616EAN: 5706141783813

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Kuvat

Trinianin enkelit ryhmäkuvassa
Trinianin enkelit ryhmäkuvassa

Elokuva

Kap­tee­ni kouk­ku eng­lan­ti­lai­seen tyttö­kou­luun si­joi­tet­tu­na.

Kap­tee­ni kouk­ku eng­lan­ti­lai­seen tyttö­kou­luun si­joi­tet­tu­na. Tyttöe­ner­giaa pur­sua­va kah­jo­seik­kai­lu usut­taa kou­lun kir­ja­van op­pi­las­kun­nan ki­saa­maan iki­van­has­ta me­ri­ros­voaar­tees­ta mie­hi­sen sa­la­seu­ran kans­sa.
Tiu­kas­ti kie­li­pos­kes­sa väsät­ty seik­kai­lu ryy­dittää on­tu­vaa ta­ri­naan­sa va­paas­ti as­so­sioi­vil­la sket­seillä, jois­ta hei­koim­mat yrittävät ir­vail­la jo it­sessään pa­ro­dia­mai­sel­le high sc­hool -ko­me­dioi­den gen­rel­le. Par­haat sket­sit puo­les­taan re­pivät in­noit­ti­men­sa po­pu­laa­ri­kult­tuu­ris­ta ja merk­kie­lo­ku­vis­ta, mut­ta tällä­kin sa­ral­la huu­mo­ri on ku­lu­nut­ta. Tuo­tan­toar­voil­taan asial­li­nen elo­ku­va ha­joaa hio­tun kä­si­kir­joi­tuk­sen puut­tees­sa ha­ja­nai­sek­si ko­koel­mak­si puu­jal­ka­vit­sejä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä jäsentynyt ja levollinen kuva. Ongelmaton ja hienostelematta myös tilaan laajentuva ääni. Ekstroissa ensimmäisen Kick Ass Girls -elokuvan traileri. (IJ)
05/05/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy