Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Samaa verta - Special Edition

Blood in Blood Out 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 173 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kah­den ve­li­puo­len ja ser­kun ko­ke­maa LA:n itäo­sien la­ti­noi­den elämän­tus­kaa.

Kah­den ve­li­puo­len ja ser­kun ko­ke­maa LA:n itäo­sien la­ti­noi­den elämän­tus­kaa. Hack­ford väittää elo­ku­vaa kun­nian­hi­moi­sim­mak­si hank­keek­seen. Oh­jaa­ja välttää ul­ko­kul­tai­suu­den vaa­rat, kos­ka tu­tus­tui jo nuo­re­na chi­ca­no-kult­tuu­riin ja ymmär­si pal­ka­ta mu­kaan ru­noi­li­ja Jim­my San­tia­go Ba­can, jo­ka oi­keas­taan on it­se kaik­kien kol­men pää­hen­kilön esi­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Kansi väittää tätä laajakuvaksi, mikä ei pidä paikkaansa. Luultavasti alkuperäinen kuvaussuhde. Ekstroihin on tallennettu 9 min. dokumentti. Toiselta nimeltään Bound By Honor. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy