Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Missouri

Missouri Breaks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.88
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 84911EAN: 6438044026559

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jack Nic­hol­son on he­vos­va­ras ja Mar­lon Bran­do hul­lu palk­kion­metsästäjä, jot­ka jou­tu­vat vas­tak­kain kar­ja­pa­ro­nin kylläs­tyt­tyä jat­ku­viin he­vos­var­kauk­siin.

Jack Nic­hol­son on he­vos­va­ras ja Mar­lon Bran­do hul­lu palk­kion­metsästäjä, jot­ka jou­tu­vat vas­tak­kain kar­ja­pa­ro­nin kylläs­tyt­tyä jat­ku­viin he­vos­var­kauk­siin. Bran­doa odo­tel­les­sa tu­lee ikävä, eikä hur­ja si­vu­kas­ti (Har­ry Dean Stan­ton, Ran­dy Quaid ja Fre­de­ric For­rest) estä aja­tus­ta, et­tei ko­ko ma­kaa­be­ril­la elo­ku­val­la ole juu­ri­kaan ol­lut dra­ma­tur­gis­ta taus­taa. Pen­nil­le omi­nai­nen dra­ma­tii­kan ja mus­tan huu­mo­rin se­koi­tus toi­mi pal­jon pa­rem­min elo­ku­vas­sa Pie­ni suu­ri mies.
Hy­vin ra­kei­nen ja ko­hi­nai­nen ku­va. Ul­ko­ku­vat sentään näyttävät hie­man tar­kem­mil­ta. Sel­keä mo­no­rai­ta. Le­vyl­le ei ole tal­len­net­tu ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy