Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Where the Heart Is!

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Elokuva

Köm­pelö ja pitkäs­tyttävä ko­me­dia lii­ke­mie­hestä, jo­ka heittää ai­kuis­tu­vat lap­sen­sa ka­dul­le ja lentää pian it­se perässä me­ne­tet­tyään kai­ken pörs­sissä.

Köm­pelö ja pitkäs­tyttävä ko­me­dia lii­ke­mie­hestä, jo­ka heittää ai­kuis­tu­vat lap­sen­sa ka­dul­le ja lentää pian it­se perässä me­ne­tet­tyään kai­ken pörs­sissä. Se­ka­lai­nen ka­val­ka­di hah­mo­ja ja täy­del­li­sen mitään­sa­no­ma­ton ta­ri­na on kaik­ki, mitä tästä jää kä­teen.

Kuva, ääni & ekstrat

Tuskin tyydyttävä kuva, jota vaivaavat lukuisat ongelmat aina värien valjuudesta materiaalivirheisiin. Ääni on tasokkaampi, mutta ponneton sekin. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy