Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sattuipa hauskasti matkalla Foorumiin

A Funny Thing Happened On the Way to the Forum 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Surround
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

B­roa­dway-­mu­si­kaa­lien siirtä­mi­nen elo­ku­vik­si on ai­na ol­lut hie­man vai­keaa, jo­ten ei tämäkään Ha­rold S. Prin­cen näy­telmä ai­van toi­mi eikä ole kestä­nyt ai­kaa.

B­roa­dway-mu­si­kaa­lien siirtä­mi­nen elo­ku­vik­si on ai­na ol­lut hie­man vai­keaa, jo­ten ei tämäkään Ha­rold S. Prin­cen näy­telmä ai­van toi­mi eikä ole kestä­nyt ai­kaa. Haus­ka kui­ten­kin ajoit­tain ja to­ki kat­so­mi­sen ar­voi­nen. Toi­min­ta syn­ny­tetään va­paak­si mie­hek­si mie­livän roo­ma­lai­sor­jan (Ze­ro Mos­tel) ove­luuk­sis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäänsä nähden laadukas kuva ja selkeä monoraita. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy